Hold beskrivelser til efterårs- og vintersæsonen

 

 

Abeunger

Dette gymnastikhold er for alle børn i alderen 3-6år. Vores primære fokus vil være at styrke børnenes grov- og finmotorik gennem sanglege, bevægelseslege samt grundlæggende gymnastikfærdigheder, såsom at gå på line, klatre på ribber, slå koldebøtter, stå på hænder mm. Men først og fremmest handler det om at vi skal have det sjovt sammen og nyde at være i bevægelse. Så har du/I en eller flere dejlige krudtugler derhjemme som ville nyde at få lov at boltre sig i hallen med vennerne så er det hver torsdag fra 16-17 det sker. Alle har mulighed for at komme og prøvetræne 2 gange før de tilmelder sig.

Trænere:Dorte Rasmussen og hjælpepiger :)

Pris:500 kr.

Opstart: Torsdag d. 9 sep.

 

 

Tumlesjov

Som noget nyt har vi i år erstattet forældre-barnholdet med tumlesjov den første lørdag hver måned og udvidet aldersgrænsen så man også kan have søskende op til 6 års alderen med. Tumlesjov indbyder til masser af stjernestunder med dit barn/dine børn og skaber rum for at få udviklet dit barns motoriske færdigheder og stimuleret sanserne på redskabsbanen i samspil med ældre søskende og forældre/bedsteforældre. Vi sørger for at stille redskaberne frem og sætter noget dejlig glad musik på anlægget og så er det ellers helt op til jer hvad I har lyst til at lave og hvor lang tid i vil være med. Vi har booket hallen fra 9.30-11.30 så der også er tid til at man kan sætte sig med madpakkerne inden man kører hjem og får puttet de mindste hvis man skulle have lyst til det. Vi håber at se mange dejlige børn og deres forældre/bedsteforældre.

På dette hold betaler man ikke kontingent, men betaler i stedet 30 kr for hele familien i halleje ved indgangen når man møder op.

Trænere:Anne Hummelshøj og Dorte Rasmussen

Opstart:Lørdag d. 2 Okt

 

EBK- mix

I år har vi forsøgt at sammensætte en ny og spændende aktivitetspakke til gymnastik- og danseglade børn i alderen 8-14 år. Aktivitets Pakke består af 3 forskellige aktiviteter som holdet vil prøve kræfter med henover vintersæsonen.

Trampolinhop.
Trampolinhop er børneversionen af Jumping Fitness. Her skal vi hoppe på hver vores trampolin samtidig med at vi lære serier og hører højt musik
TIK-TOK dans
TIK-TOK er det som trender mest hos børn og unge lige i tiden. Her skal vi sammen se TIK-TOK danse på vores nyindkøbte storskærm, for bagefter at lære dansene sekvens for sekvens. 

Spring og rytme
Spring og rytme er et hold hvor vi skal lære grundgymnastik samt rytme. Her vil der blive mulighed for at lære en masse fede spring især på vores airtrack, samt lære flotte rytmiske serier.

 


Aldersgruppe: 2-7 klasse
Instruktør: Spring: Anne Kirstine Pilgaard Pedersen
                                            TIK-TOK dans: Line Damgaard
                                            Trampolinhop: Lise Rocatis 

 

Tidspunkt:Onsdag fra 17:00-18:00
Pris: 500 kr.

Opstart: Onsdag d. 8. sep.

 

Floorball

Kom og vær med til et  rigtig sjov og fartfyldt boldspil med masser af action.

Vi spiller på tværs af hallen med 50 cm høje bander. Det kræver ikke meget udstyr, vi har stavene og bolde så et par indendørs sko/tøj er hvad du behøver.

I år vi spille torsdag aften.

Alle er velkommen.

 

Kom frisk, vi ses

Der er en gratis prøvegang


Tidspunkt: Torsdag 19-20:00

Opstart: Torsdag d. 2. sep
Pris: 500 kr.

 

Spinning.
Spinning hvor du selv bestemmer hvor hårdt det skal være, men følger du anvisningerne får du trænet både kondition og benmusklerne.
Musikken er for det meste gammeldags og mere dæmpet end i fitnesscentre, og der lægges op til en hyggelige time på cyklen. 

Der køres på alle niveauer, og musikken er som vi altid bedst kan lide her ude på landet.

 

Kom og prøv to prøvegange, hvis du er i tvivl om spinning er noget for dig, så kom og prøv. Det kræver ikke noget udstyr, kondisko, mountainbikesko, og racercykelsko kan bruges. Vi glæder os til at se dig.

Pris: 500kr
Instruktør: Bjarne Rusbjerg

Sted:Hallen - skolen

Tidspunkt: Torsdag fra 19:00-20:30

Opstart: Torsdag d. 2.  Sep.

 

 

 

Leveret af lm-hjemmesider.dk